Galeria ospitalității: cele mai faine hoteluri din Thailanda (VI)

Pe lângă frumusețea și bogăția cu care natura a binecuvântat Siamul, mai sunt și minunile făcute de mâna omului. Printre acestea, hotelurile și resorturile care – indiferent de numărul de stele – merită cel puțin vizitate, dacă nu și locuite un pic.

SEA SAND SUN RESORT & VILLAS

Ca să fim sinceri, acesta nu este doar un resort, ci o bijuterie din panoplia celor cu care se mândrește Pattaya. Nu este doar un hotel dichisit, ci un paradis unde timpul curge în alt ritm, unde luxul se declină natural în armonie cu natura și cu maiestuosul Golf al Thailandei. Este situat în Na Jomtien, la 20 de minute de orașul Pattaya, provincia Chonburi, la o oră și jumătate de Aeroportul Internațional Suvarnabhumi din Bangkok.

Încă de când ajungi în Sea Sand Sun, înțelegi că cele trei cuvinte din denumirea acestui picior de plai sunt fix ingredientele esențiale și absolut suficiente pentru vacanța ideală: mare, nisip, soare. Te cuprinde aici un val de liniște, strat după strat te părăsesc grijile, stresul, oboseala – ca niște haine cărate inutil… Stai locului cum n-ai mai stat de mult și privești cu nesaț copacii falnici, îți umpli ochii cu verdele exuberant al grădinilor, descoperi câtă tihnă și confort poate exprima arhitectura balinezo-thailandeză a caselor. Îți acordezi auzul în ritmul mării, saluți soarele, începi să zâmbești și reîncepi să trăiești…

Indiferent dacă vei călători de unul singur, cu un grup de prieteni sau cu familia, te vei trezi că apreciezi bucuriile-clișeu, cu care Thailanda ne cam răsfață: plaja aurie tivește ca o diademă țărmul, valurile albastre nu au altă treabă decât să se lovească ritmic de covorul de scoici sidefii, iar tu, călătorule, nu ai altă treabă decât să citești o carte bună – și să nu ți se încălzească cocktailul cât timp construiești castele din nisip cu copiii.

Revenind din reverie, vei vedea cum așteptările îți sunt întrecute de confortul camerelor de lux, de panorama mării de la restaurantul Horizon, de meniurile sale variate – atât internaționale cât și specialitățile din fructe de mare, unde poți avea acces pe tot parcursul zilei. Noaptea va fi cadrul perfect pentru muzică și distracție, iar cântăreții profesioniști vor completa atmosfera cu talentul lor tradițional.

În plus, la Sea Sand Sun Resort and Villas se organizează niște nunți de basm, căci oamenii de aici sunt specializați și au experiență în conceperea unor ceremonii memorabile și recepții magnifice. Să mai spunem că pachetele de nuntă pe plajă includ decorațiunile, buchetul de mireasă și cele ale domnișoarelor de onoare, tortul și multe altele.

Asta pentru că „bijuteria” de care v-am povestit își găsește cel mai cuvenit loc în tiara unei mirese, nu-i așa?

Detalii pe https://www.seasandsunpty.com

Photo & Video: courtesy of Sea Sand Sun Pattaya