Thailanda

Voiajul în Thailanda prilejuiește experiențe memorabile: de la orașele cosmopolite la plajele ce au făcut-o celebră și la satele triburilor izolate, de la drumețiile în junglă la scufundări în golfuri paradisiace, de la savorile culinare exotice la arta meșteșugarilor.

Călătorului îi stă bine cu Thailanda!

Singura țară din sud-estul Asiei care nu a fost vreodată colonizată de marile puteri europene, Thailanda este o monarhie constituțională, al cărei șef de stat este Majestatea Sa Regele Maha Vajiralongkorn

Valea Râului Mekong a fost locuită încă de acum 10.000 de ani; primii agricultori și probabil primii oameni care au prelucrat metalele vorbeau o formă primitivă de thailandeză și trăiau pe teritoriul ocupat azi de Regat.

Buddhismul – care se bazează pe învățăturile lui Buddha, „cel iluminat” – poate fi considerat mai degrabă o filozofie decât o religie; un sistem filosofic bazat pe compasiune și toleranță, al cărei scop este alinarea suferinței.

Clima și geografia Thailandei permit vizitatorilor să-și găsească destinația și coordonatele meteo optime pe tot parcursul anului. Nu există „extra-sezon“, ci doar încântare non-stop!

Descoperiți ce lucruri și ce locuri dăruiesc în fiecare lună călătorului spectacole pentru spirit, provocări pentru minte și simfonii pentru suflet.

Localnicii sunt, în general, zâmbitori și amabili, iar în particular sunt conservatori, sensibili, decenți, respectuoși.