Inedit culinar

Greu de găsit pe mapamond o cultură a bucătăriei mai desăvârșită decât cea thailandeză – e mai mult decât gastronomie tradițională; e o artă, o „religie culinară” rafinată și diversificată de secole.

Se zice că poţi să bântui Thailanda o lună întreagă fără să fii nevoit să comanzi acelaşi fel de două ori. Bucatele sunt infinite ca gust, savoare și nuanţe şi apetisante ca textură, decorate cu decupaje din frunze şi flori, ascund surprize senzoriale.

Fie că mâncați la restaurantul unui hotel de lux, fie la tarabele de pe stradă, în piețele plutitoare, la food court în mall sau la o cârciumioară pescărească, la un bistro boem sau luați cina pe un vaporaș – oriunde veți avea parte de armonie la superlativ între ingrediente proaspete, condimente și măiestria bucătarului.

Este un brand de notorietate internațională, cu un lanț de restaurante prezente în 12 țări. Este specializat în bucătăria regală thailandeză

O ambarcațiune de epocă – fostă barjă de orez – a fost amenajată ca loc de luat masa cu servicii premium

A pornit de la o modestă tarabă, preluând tradiția de la tatăl ei; azi a ajuns primul vânzător de street food recompensat cu o stea Michelin

În apropierea pieței locale din Nakhom Pathom există o cafenea-restaurant cochetă, cu vedere unică spre lacul cu nuferi înfloriți.

„La o masă, puteţi asocia ardeiul iute cu vin”. Dulceaţa vinului se armonizează cu multe feluri de mâncare thailandeze.