GALERIA OSPITALITĂȚII: CELE MAI FAINE HOTELURI DIN THAILANDA (V)

Unii zic că este printre cele mai bune din Phuket. Alții, că este în top 3 din toată Thailanda. Dar toți recunosc că merită toate superlativele ce se pot inventa pentru a descrie aceasă proprietate privată unde o vacanță sau o lună de miere capătă valori afective memorabile.

Trisara este un resort de lux din nord-vestul insulei Phuket, la doar 20 de minute de aeroport, dar pare că este o lume în sine, departe de toată zarva dezlănțuită proprie altor destinații.

Odată ajuns acolo, plonjezi în aerul proaspăt ce miroase a verdele junglei, în liniștea primodială punctată de valuri și păsări, în senzația că o felie din fabuloasa insulă există doar pentru tine.

Resortul se întinde pe un teren de 40 de acri și are o deschidere la mare de 2 km lungime, garnisită cu o plajă privată ruptă din Eden. Deasupra apelor se agață de dealul înverzit 39 de vile cu piscină proprie și apartamente pe alese – unele cu câte 5, 6 sau 7 dormitoare, perfecte pentru familii numeroase, grupuri de prieteni, evenimente private speciale.

Trisara deține trei restaurante proprii, printre care PRU Restaurant este pus pe remarcabila listă a echipei de experți Michelin Guide. Ca să nu mai vorbim că proprietatea include un centru de fitness și un SPA full-service.

Acestui peisaj i se adaugă și 30 de rezidențe particulare magnifice, amplasate la sud și la nord de Trisara Resort. Au fost proiectate și construite de Trisara pentru proprietari din toate colțurile lumii ce au decis să cumpere bucățele de paradis din Phuket; vilele lor au între 2 și 8 dormitoare, cu piscine ample, terase și pavilioane fermecător deschise spre întinderea Mării Andaman. Aici, atât gazdele cât și oaspeții lor au la dispoziție personal dedicat, servicii și facilități multiple. Proprietarii acestor vile pot să le folosească oricând, desigur; în lipsa lor, echipa de management a hotelului are în grijă întreținerea corespunzătoare. Iar uneori, câteva dintre existentele Residential Villas re-devin disponibile pentru vânzare!

Și acum imaginați-vă următoarea scenă: soarele apune aici după tipicul de la tropice – adică aparent lent, pare că îți îngăduie timp să îi admiri incandescența profilată pe stânca insulei din față ca o scenă dintr-o stampă japoneză. Dar și când plonjează în linia orizontului, soarele abia dispărut trage după el cortina unei înserări rapide. Moment în care tu, norocos privitor de pe terasa din lemn de tec, înțelegi de ce numele Trisara înseamnă în sanscrită „Grădina din Ceruri”.
Mai multe despre Trisara aici: http://bit.ly/3gyXnqh

Foto: www.trisara.com