„Aș reveni oricând în Thailanda”

Ana Morodan nu mai are nevoie de prezentare. E o personalitate în social media, o tipă simpatică și un fan al Thailandei. Iată experiențele sale povestite și recomandările sale pentru cititorii acestui site.

Experiența obligatorie pentru cei care ajung în Thailanda este…

Poate că mă repet, însă natura e cel mai important element în Thailanda. Sigur că și Bangkok-ul te poate lasă fără cuvinte, prin grandoarea metropolei și mixul de culturi, însă liniștea și peisajele naturale din Thailanda aș putea spune că sunt fără seamăn.

Zona din Thailanda pe care cititorii nu trebuie să o rateze ar fi…

As sugera Ko Samui și Ko Pha-ngan. Aici natura este încă nealterată de om, oamenii trăiesc simplu, este o liniște incredibilă, iar peisajele îți taie răsuflarea. În locurile astea efectiv te deconectezi și dispare orice urmă de stres. Da, știu, am ajuns la vârstă la care am nevoie de liniște! 

Bucatele thailandeze cele mai savuroase:

Îmi place că nu au abundență de prăjeli că în alte bucătării ale lumii și mănâncă foarte multe legume. Pentru cei care nu știau încă, eu când nu mănânc burgeri sau fast-food mă pretind vegană. #obiceiurideContesa

Thailandezii te-au surprins prin…

Mi s-a părut șocant că iau masă, stau la șuetă sau își fac siesta oriunde pe stradă. Noi, contesele, suntem mai protocolare și nu prea putem fără farfurii de porțelan, cristaluri și argintarie. Dar nu-i băi, dată viitoare plec și cu butaforia după mine.

Aș reveni oricând în Thailanda pentru frumusețea și diversitatea peisajelor, pentru vegetația luxuriantă și pentru liniștea și bucuria cu care trăiesc localnicii din zonele astea. Aici nu există urmă de anxietate, toate lumea trăiește simplu și relaxat.

Amintirile de neuitat din Thailanda ale Contesei Ana Morodan

Am fost în Thailanda de două ori până acum; prima dată a fost „a romantic holiday”, iar cea de-a două a fost o călătorie cu prietenii. Dacă stau bine să mă gândesc, din amandouă, cea mai memorabila amintire este cum a devenit prietenul meu Cosmin Tudoran, Tudy – majordomul Contesei, si felul în care am reușit să tranformăm o joacă într-un business de success care continuă și astăzi. A fost suficient să mă ajute să cobor cu bagajele din avion și l-am „angajat” pe loc.