Chumphon

Dacă plajele „consacrate” de turismul ultimelor decenii au devenit o marcă deja oficială a loisirului în Thailanda, țărmurile din Chumphon au de oferit un farmec ingenuu, natural și pe alocuri sălbatic, neîntinat de efervescența altor așezări marine. De exemplu, Thung Wua Laen este o plajă all-inclusive și prima atracție turistică în Chumphon, în special pentru surferi și scafandri.

Odată ajunși la belvederea de la muntele Mutsea, veți avea o priveliște absolut minunată asupra Comunității Pak Nam Chumpho. Altarul ridicat de Prințul de Chumphon pentru fondatorul Marinei Regale Thailandeze la Sai Ree Beach este o destinație turistică ce trebuie marcată în agenda călătoriei dumneavoastră. În Parcul Național Mu Ko Chumphon își vor găsi destinațiile ideale atât pasionații de natură perfect conservată, cât și amatorii de sporturi nautice – căci vor descoperi cele mai tentante trasee pentru ei și caiacul lor.

În plus:

Thung Zang Bay, Mo Bao Beach și Laem Thong sunt alte obiective turistice demne de a fi vizitate; sunt locuri idilice, ce fac din provincia Chumphon un proiect pentru o vacanță thailandeză… altfel. Mai originală, mai provocatoare, mai memorabilă.