The Sukosol Bangkok, hotelul pentru călători cunoscători

Într-o țară a constrastelor, acest loc își pune amprenta pe harta Siamului în aceeași paradigmă: în mega metropola fremătând de zgomot și agitație, la doar doi pași de arterele majore ce pulsează non stop prin traficul specific Bangkokului, Sukosol este o incredibilă oază a ospitalității de cinci stele.

Un spațiu calm și armonios, cu un decor aristocratic dus la perfecțiune, cu o atenție la detalii demnă de un muzeu ce mixează stilul arhitectural colonial cu estetica asiatică. Cele trei restaurante și trei baruri cochete, galeria compleșită de verdeață, piscina descoperită, centrul de SPA și salonul de beauty, sala de fitness, sălile de conferință – sunt toate supuse parcă acelorași legi ale rafinamentului… La care se adaugă serviciile de clasă, confortul și întregul personal: prompt, educat, discret și, desigur, zâmbitor.

Cele două aripi ale clădirii – Ayuthaya de 10 etaje și Siam, 23 etaje – însumează 500 de camere și apartamente amenajate cu șarm autentic asiatic și decorate cu obiecte de artă. De altfel, unul dintre punctele originale ale hotelului este galeria cu vitrine în care sunt expuse colecții impresionante de antichități și artefacte.

Un loc cu totul remarcabil, ca o felie de timp decupată din secolul trecut și oferită oaspeților este Club Lounge de la etajul 21. Mobilierul, biblioteca, decorurile, facilitățile sunt greu de descris fără a abuza de superlative.

Alte argumente ale profilului premium de la Sukosol: este amplasat în inima orașului, la mică distanță de binecunoscutele obiective turistice precum Jim Thompson House, Suan Pakkard Palace, Dusit Park, Grand Palace și fluviul Chao Phraya. Ca să nu mai vorbim de centrele de shopping: Siam Paragon, MBK, Central World, Siam Square, Pratunam, Platinum și Chatuchak Weekend Market. Tot în apropiere se află nenumărate obiective culturale și clădiri guvernamentale.

Hotelul Sukosol este în vecinătatea rețelei de transport Skytrain (BTS) și lângă stația Phaya Thai a liniei expres Airport Rail Link, recent dată în folosință pentru accesul ultra rapid la Aeroportul Internațional Suvarnabhumi. Distanța până la acest aeroport și la cel domestic, Don Mueang, se parcurge pe autostradă în jumătate de oră.

Ca oaspete al Hotelului Sukosol ai parte de acea experiență pe care ai tot vrea să o prelungești, să o repeți, să o transmiți altor turiști ce vor să se recompenseze prin liniște și relaxare după câte o zi intensă de plonjat în universul planetei Bangkok…

Foto: Sukosolhotels.com

Text: Anca Ciuciulin