Thailanda elimină cerința testării înainte de călătorie

Centrul pentru Administrarea Situației COVID-19 (CCSA) a aprobat ridicarea cerinței de testare înainte de călătorie pentru sosirile internaționale începând cu 1 aprilie 2022.

Reguli relaxate de la 1 aprilie 2022

Călători eligibili:

Sosirile internaționale în cadrul oricăreia dintre cele trei scheme de intrare actuale – TEST & GO, Sandbox și Alternative Quarantine (AQ) – călătorii vor putea intra în Thailanda fără a fi nevoie să prezinte dovada unui test RT-PCR negativ în 72 de ore de la călătorie.

  • Numărul de aeroporturi aprobate pentru sosiri internaționale a crescut de la 7 la 8 : Don Mueang, Suvarnabhumi, Phuket, Krabi, Samui, Chiang Mai, U-Tapao și Hat Yai (nou).
  • Punctele de intrare în Thailanda pe cale terestră : Nong Khai, Udon Thani, Songkhla și Satun (nou)
  • Punctele de intrare prin porturi și debarcader – Phuket, Chon Buri și Surat Thani (nou).

Cerință de testare:

Două teste rămân în vigoare pentru călătorii TEST & GO și Sandbox: testul RT-PCR la sosire (ziua 0) și un autotest cu antigen în ziua 5.

Perioada de ședere pentru programul SANDBOX: Redus la 5 zile de la 7 zile în momentul de față.
După ce au Încheiat perioada de ‘carantină’ de cinci zile în destinațiile Sandbox, călătorilor li se va permite să călătorească oriunde în interiorul Thailandei.

Cerințe pentru Alternative Quarantine: Carantina redusă la 5 zile și un test RT-PCR în zilele 4-5.

Vă rugăm să rețineți că informațiile sunt doar ca referință. Este deosebit de important să verificați în mod regulat www.tatnews.org pentru a fi la curent cu ceea ce rămâne o situație foarte fluidă și care se schimbă rapid.