Regulile TEST & GO începând cu 1 martie 2022

Călătorii pot ajunge în Thailanda pe calea aerului, pe uscat și pe apă. Condițiile de intrare în Thailanda au fost revizuite începând cu 1 martie 2022 și se vor aplica inclusiv călătorilor care au aplicat/au obținut permisul TEST & GO sau Certificatul de intrare cu sosiri programate începând cu această dată.

Documente necesare pentru călătorie:

 1. Un Thailand Pass (obținut prin https://tp.consular.go.th/) pentru sosiri pe calea aerului și terestru; sau un Certificate of Entry (prin intermediul Ambasadei/Consulatului General Regal Thai) pentru sosirile pe apă.
 2. Un certificat medical cu un rezultat de laborator RT-PCR care indică faptul că nu este detectat virusul COVID-19. Acest test trebuie să fi fost efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de călătorie (obligatoriu pentru toți călătorii).
  * Călătorii cu vârsta sub 6 ani, care călătoresc cu părinții cu un rezultat negativ al testului RT-PCR cu 72 de ore înainte de călătorie, nu trebuie să aibă un rezultat negativ al testului RT-PCR înainte de sosire și pot avea un test de salivă la intrarea în Regat
  * Pentru sosirile pe apă, toți cei aflați la bordul navelor trebuie să aibă un certificat medical cu un rezultat de laborator RT-PCR care să indice că COVID-19 nu este detectat în intervalul de timp specificat oficial. Orice persoană aflată la bord cu antecedente de infecție cu COVID-19 într-o perioadă cuprinsă între 14-90 de zile trebuie să aibă un certificat medical de recuperare.
 3. O poliță de asigurare cu acoperire de minumum 20.000 USD.
 4. O dovadă de plată în avans pentru 1 noapte de cazare la un hotel aprobat de guvern; cum ar fi SHA Extra Plus (SHA++) în ziua 1, care ar trebui să includă și cheltuielile pentru 1 test RT-PCR în ziua 1 și 1 kit de autotestare antigen (self-ATK) pentru ziua 5.
 5. Un certificat de vaccinare/recuperare COVID-19
  Toți cei peste 18 ani trebuie să fie complet vaccinați împotriva COVID-19 cu un vaccin aprobat cu cel puțin 14 zile înainte de a călători în Thailanda.

  Călătorii cu vârsta între 12 și 17 ani care călătoresc în Thailanda neînsoțiți trebuie să se vaccineze cu cel puțin 1 doză de vaccin aprobat. Cei care călătoresc cu părinții sunt scutiți de această cerință.

  Călătorii cu vârsta între 6-11 ani, care călătoresc cu părinții, sunt scutiți de această cerință.

  Călătorii cu antecedente de infecție cu COVID-19 care s-au recuperat prin tratament medical și călătorii care au primit cel puțin 1 doză de vaccin aprobat după infecție trebuie să aibă un certificat de recuperare cu COVID-19.

  Toți călătorii trebuie să treacă prin „screening de ieșire” la punctul de plecare, adică la ghișeul de check-in al companiei aeriene și să prezinte responsabilului documentele necesare pentru a efectua verificările.