Krabi

Se poate zice că provincia Krabi se numără printre perlele coroanei în materie de turism thailandez: sunt remarcabile masivele sale vulcanice ivite monumental din marea azurie, fermecătoarele lagune pustii, plajele neatinse şi întinderea de ape ca la început de lume… Aici, puteți afla ce este cu adevărat un paradis al relaxării: posibilităţile de cazare fiind limitate, turismul nu a pătruns masiv și acaparator; aproape totul este neatins, natură își conservă calitățile neîntinate.

După băi de soare și surfing spectaculos, puteți explora Peştera Tigrilor – un complex de cult spre care urcă o scară cu 1200 de trepte. Vă asigurăm că panorama merită fiecare pas… La fel cum merită să faceți o plimbare spre estuarul Ao Nang, spre plaja Tham Phra Nang, în Parcul Marin Phi Phi-Hat Napparat Thara, întins pe 390 km² sau la muzeul din incinta templului Khlong Thom.

Fie din orașul Krabi fie din Ao Nang, luați o croazieră cu barca tradițională („longtail boat”) spre superbele plaje Railay și Phra Nang. După o zi pe apă sau la plajă, nimic nu e mai potrivit decât o seară petrecută în Krabi și o delectare cu produsele culinare locale în ambianța sa provincial pitorească.

Inapoi la Sud