Blue Elephant, emblema excelenței

Este un brand de notorietate internațională, cu un lanț de restaurante prezente în 12 țări. Este specializat în bucătăria regală thailandeză – o combinație bogată și exotică de arome create odată exclusiv pentru Palatul Regal; a devenit populară datorită răspândirii globale a gătitului thailandez. Restaurantul și școala de gătit Blue Elephant s-au deschis la Bangkok în 2002, urmată în 2010 de filiala Phuket.

Blue Elephant Phuket se află într-un splendid conac în stil chino-portughez amplasat într-o grădină luxuriantă din centrul istoric vechi al orașului Phuket. Clădirea, cunoscută sub numele de Phra Pitak Chinpracha, a fost reședința guvernatorului; un monument arhitectural colonial, restaurat, cu o ambianță rafinată, opulentă, cu iz aristocratic.

Meniul este compus din elementele clasice thailandeze cu ingrediente premium, la care se adaugă felurile speciale Peranakan elaborate în parteneriat cu Peranakan Association and Rajabhat University.

Cursurile de gătit organizate de Blue Elephant, ce încep cu vizite în piața locală, se bucură de mare interes din partea turiștilor.

Lady Chef din spatele conceptului:

Succesul Blue Elephant se datorează doamnei Nooror Somany Steppe; este inspirația și sufletul locului, lucrând constant ca ambasador internațioanl al bucătăriei și culturii thailandeze. În 1980, Chef Nooror se căsătorea cu un comerciant de artă belgian, Karl Steppe, pasionat și el de bucătăria thai; au deschis la Bruxelles primul restaurant Blue Elephant, un pionierat în Europa.

De-a lungul anilor, Blue Elephant s-a extins, promovând cu pasiune minunile gastronomiei thailandeze și ingredientele specifice, dezvoltând o gamă largă de produse și servicii, oferind o expertiză culinară thailandeză de 360 °. De la catering la consultanță, de la producție la export. Ingredientele și rețetele thailandeze premium ale Chef Nooror sunt acum disponibile în 38 de țări, pe 5 continente.

Unde găsiți restaurantul:
https://www.blueelephant.com/phuket/
Adresa: 96 Krabi, Tambon Talat Nuea, Mueang Phuket District, Phuket 83000, Thailanda

Cover foto: ©MaxPixel