Raya Surawong-Bangkok se alătură grupului Variety Hotels

Variety Hotels, o companie de management hotelier din Thailanda, a anunțat adăugarea hotelului Raya Surawong-Bangkok în portofoliul companiei. Acesta devine cel de-al zecelea hotel, administrat de grupul Variety Hotels, care mai are în portofoliu alte hoteluri din Bangkok, Hua Hin, Phuket, Koh Samui și Koh Tao.

Situat în inima zonei de shopping, restaurante și divertisment – Surawong Road, Raya este un hotel boutique nou care oferă facilități moderne și camere spațioase. Hotelul este ușor accesibil, aflându-se la aproximativ 2 minute de mers de stația BTS Saladaeng. În zonă există multe restaurante japoneze, baruri karaoke, magazine de golf. Mai mult, celebra piață de noapte Patpong se află la doar două străzi de hotel.
Programat pentru deschidere pe data de 1 noiembrie 2014, Raya este o alegere perfectă atât pentru călătorii de afaceri cât și pentru turiștii care doresc să descopere capitala Thailandei.

Mai multe informații despre hotelul Raya și alte hoteluri din portofoliul companiei Variety Hotels se regăsesc pe site-urile: www.varietyhotels.com și www.theuniquecollection.com