Premiile GO ASIA 2012 la ITB Berlin

Thailanda câştigă premiul  “Cea mai populară destinaţie”

Tourism Authority of Thailand este distinsă cu premiul “Best Tourism Board in Asia”

Berlin, 9 martie, 2012 –   Thailanda a fost din nou numită “cea mai populară destinaţie”, iar Tourism Authority of Thailand (TAT) a fost desemnată “Cea mai bună autoritate pentru turism din Asia”, de Go Asia- cea mai cunoscută platformă B2B în industria turismului, la nivel mondial. Este cel de-al nouălea an la rând, când membrii Go Asia au ales Thailanda ca cea mai populară destinaţie din Asia, şi al patrulea an la rând în care au recunoscut, de asemenea, TAT ca cea mai bună autoritate pentru turism din Asia.

Cele două premii au fost înmânate Guvernatorului TAT, domnul Suraphon Svetasreni în cadrul Galei Go Asia Awards, ce a avut loc la Berlin cu ocazia târgului de turism ITB 2012.

De asemenea, în acest an mai merg spre Thailanda premiile: “cea mai bună companie aeriană din Asia” – Thai Airways International; “cel mai bun hotel din Asia” – Peninsula Bangkok, Siam @ Siam Design Hotel & Spa, şi Mandarin Oriental Dhevi Dara din Chiang Mai.

Premiile sunt rezultatul unui sondaj online, realizat de Go Asia, o reţea de marketing, care este specializată în promovarea variilor destinaţii turistice din Asia. Membrii reţelei Go Asia, inclusiv operatori de turism, companii aeriene, şi autorităţi pentru turism au dreptul de a vota în sondaj.