Galeria ospitalității: Cele mai faine hoteluri din Thailanda (VIII)

Anantara Koh Yao Yai Resort & Villas

Cel mai nou resort al lanțului hotelier Anantara e gata dichisit și își așteaptă oaspeții începând cu luna august 2023. Este situat pe cocheta insulă Koh Yao Yai, peste drum de ultracunoscutul Phuket, în magnificul arhipelag Phang Nga Bay. Altfel spus, ne aflăm în Marea Andaman, între Phuket (coasta de est) și Krabi (coasta de vest).

De ce am merge acolo, la Anantara Koh Yao Yai Resort & Villas? Motivele sunt nenumărate…

Pe acest picior de plai avem de ales dintre cele 148 de unități de cazare-premium – apartamente și vile – majoritatea fie cu vedere panoramică spre întinsul mării, fie spre plaja de la muchia golfului Phang Nga.

Pe această gură de rai, în afară de lux, ospitalitate și servicii fără cusur, vizitatorii au privilegiul de a cunoaște acel unic stil de viață tipic sudului Thailandei. Aici, micile comunități locale perpetuează principiile de coexistență cu natura bogată și sălbatică. Pe mare și pe uscat, vom avea parte de experiențe locale inedite, în care amprenta culturală și natura sunt ingredientele pitorești.

Pentru noi, europenii în căutare de experiențe tropicale în universul exotic al Regatului Siam, s-au rafinat în ultimii ani criteriile de selecție; vrem nu doar servicii bune, dar contează mult și calitatea interacțiunii noastre cu amfitrionii. Vrem să avem beachfront view, dar ne orientăm și după rafinamentul arhitecturii și decorațiunilor interioare, unde să predomine materialele de calitate, cromatica naturală, simbioza elegantă între spațiile de locuit și deschiderea către natură. Vrem nisip fin, plaje domoale, apă – cum altfel decât?! – turcoaz, dar pădurea tropicală să ne fie fundal vegetal exuberant. Vrem mostre de cultură gastronomică primite în tihnă. Ei bine, la Anantara Koh Yao Yai Resort & Villas le cam avem pe toate!  

În plus, inaugurarea acestui resort marchează o premieră, fiind primul brand internațional de lux de pe insulă și primul complex ce oferă condiții de cazare și facilități ajustate pentru concediul cu întreaga familie.

Pledoaria noastră se oprește aici, o susținem cu câteva imagini, iar pentru mai multe informații despre Anantara Koh Yao Yai Resort & Villas citiți aici: www.anantara.com/en/koh-yao-yai-phuket