Noiembrie

Loi Krathong End of Monsoon Festival
Este o ceremonie care și-a păstrat autenticitatea de-a lungul anilor. Sărbătorile au loc în diferite orașe ale țării, arătând legătura strânsă pe care thailandezii o au cu apa. În noaptea cu lună plină din noiembrie, oamenii se adună pe lacuri, râuri, canale sau orice curs de apă pentru a lansa bărcuțele din frunze de bananier. Acestea imită uneori forma florii de lotus și conțin o lumânare, tămâie, flori și monede. În acest fel, se aduce tribut zeiței apei, ca o dovadă de recunoștință.

River Kwai Bridge Fair, Kanchanaburi
Festivalul este creat în amintirea evenimentelor istorice ce au marcat regiunea; durează o săptămână și se desfășoară lângă celebrul pod de peste râul Kwai, unde puteți admira multe alte obiective turistice. Există un târg unde vă veți delecta cu mâncare locală și dulciuri, veți face cumpărături și puteți descoperi Kanchanaburi. Punctul culminant al festivalului este spectacolul de lumină și sunet desfășurat în fiecare seară.

Târgul Crucii Roșii are loc în același timp cu Săptămâna Podului River Kwai, pe stadionul Klip Bua din districtul Mueang. Aici se desfășoară un mini-spectacol auto, un concert, spectacole culturale și expoziții de la organizații guvernamentale și instituții de învățământ.