Lux și relaxare în picioarele goale: Zeavola Resort, un sanctuar ecologic

Vă amintiți savurosul film Desculț în parc, după romanul lui Neil Simon? Nu știm dacă cei de la Zeavola – brand membru al Small Luxury Hotels of the World (SLH) – au urmărit vreo legătură… Însă faptul că își promovează sintagma „Barefoot Luxury” dovedește spiritul creativ al managementului unuia dintre cele mai sustenabile hoteluri din Thailanda.  

Zeavola Resort, situat pe coasta de nord-est a insulei Phi Phi Don, este un refugiu liniștit și accesibil exclusiv pe calea apei. Pe această insulă fermecătoare nu veți auzi claxoane, nu veți  găsi mașini aglomerând străzile; chiar și la Tonsai, localitatea principală, se poate ajunge doar cu barca din Zeavola.

Aici, vă veți cufunda la propriu (în apele incredibil de albastre de-a lungul plajelor) și la figurat (în timpurile demult trecute), în atmosfera unui sat patriarhal cu vile rustice din lemn de tec și acoperișuri vegetale. Influențele tradițiilor arhitecturii și stilului de viață thailandez rezonează în armonie cu luxul inerent ospitalității contemporane și cu viziunea sustenabilității. Pe scurt, la Zeavola veți avea parte de o evadare ideală, autentică și croită pe principii ecologice.

Ce aveți de făcut? Să uitați tumultul urban, să vă relaxați și bucurați de răsfăț în vilele romantic amplasate în grădina generoasă din mijlocul pădurii tropicale. Sunt proiectate așa fel încât oaspeții de la Zeavola Resort să se destină în spațiile teraselor private în aer liber, cu vedere la exuberanța vegetală din jur. Interioarele vilelor „rimează” și ele cu partitura locului: nuanțele naturale ale lemnului, mobilierul cochet cu accente tradiționale, țesăturile cu modele specifice…. Să menționăm dușurile cu efect de ploaie în aer liber, serviciile SPA, cele două restaurante și avem tabloul complet: totul emană confort, stil pitoresc și ospitalitate siameză.

Dar asta nu e tot: pe lângă plajă și piscină  puteți explora minunile acvatice ale Mării Andaman prin centrul de activități – veți trăi experiențele spectaculoase ale scufundărilor sau poate veți profita de un traseul plin de aventuri inedite cu ghidul prin insulă sau de accesul gratuit la echipamente sportive pentru volei pe plajă, frisbee și caiac.

Înainte de a vă rezerva sejurul, asigurați-vă că programul de zbor este compatibil cu orarul transferurilor pe apă către insulă. Este recomandabil așadar să planificați o zi suplimentară pe continent în Phuket sau Krabi înainte și după sejurul la Zeavola.

În concluzie, vă dorim să vă (re)găsiți aici pacea și echilibrul, să vă scufundați în natură și să faceți un pas înapoi – desculți, bineînțeles! – spre bucuria lucrurilor simple.

Detalii https://www.zeavola.com/